Om os

Fælgkongen, grundlagt i 2017, men i 2022 blev Fælgkongen® lanceret i Danmark, og spillet ændrede sig for altid. Fra vores ydmyge begyndelse dengang er vi siden vokset med industrien og hjulpet med at bringe den til, hvor den er i dag.

I dag importerer vi fælge fra alle verdenshjørner og sælger dem i det modsatte hjørne. Indtil for nylig kunne vi hævde at have Norges største udvalg af alufælge, men det har ændret sig. Vi ved nu, at vi faktisk tilbyder Danmarks største udvalg af alufælge!

Med den seneste version af vores hjemmeside har vi ikke kun udvidet antallet af alufælge, men vi er også begyndt at åbne op for at levere tilbehør. Her hos Fælgkongen vil vi ikke stå stille, vi vil sikre, at vi altid tilbyder dig det største udvalg af Fælgkongen opgraderinger til din bil, varebil, 4x4 eller SUV på en pæn, ren og effektiv måde for at sikre, at du som kunde altid har været lykkelig.

Når det kommer til kundeservice, skal du blot tage et kig på de seneste anmeldelser, og du kan se, at vi altid forsøger at sikre, at vi ikke kun tilbyder den bedste kundeservice, men at vi bestræber os på at sikre, at din oplevelse som kunde kommer ind. brugt til ingen. Fra det øjeblik, du møder vores salgsteam første gang, uanset om det er ved at afgive en ordre, sender du os en e-mail for at sikre, at alle dine behov er opfyldt, lige til og selv efter, at dine varer er blevet leveret.

Vi har et stort udvalg af fælgdesign i mange forskellige huller og udsparinger, så vi kan levere fælge, der passer til de fleste bilmodeller. Vi er besat af kvalitet og brænder for at designe højkvalitets alufælge til din bil.
I netbutikken kan du filtrere efter mærke, model, diameter, dybde og boltcirkel. Vi har mere end 95.000 produkter i vores netbutik. Vi har også adgang til over 1 million forskellige fælge og dæk i vores netværk.

Så fra os og hele teamet her, håber vi, at du kan se, hvorfor Fælgkongen® har fået tillid igen og igen af ​​vores kunder fra hele Danmark, og du vil give os chancen for også at lade dig blive forelsket i os.