Vilkår for brug

OVERSIGT

Denne hjemmeside drives af Fælgkongen. På hele webstedet henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til Fælgkongen. Fælgkongen tilbyder denne hjemmeside, inklusive alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra denne hjemmeside til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser angivet her.

Ved at besøge vores hjemmeside og/eller købe noget fra os, accepterer du vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår ("Brugervilkår", "Betingelser"), inklusive disse yderligere vilkår og retningslinjer, der henvises til heri og/eller tilgængelig via hyperlink. Disse vilkår for brug gælder for alle brugere af webstedet, inklusive uden begrænsning brugere, som er browsere, leverandører, kunder, sælgere og/eller bidragydere af indhold.

Læs venligst disse brugsbetingelser omhyggeligt, før du tilgår eller bruger vores hjemmeside. Ved at tilgå eller bruge en del af hjemmesiden accepterer du at være bundet af disse vilkår for brug. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene i denne aftale, må du ikke få adgang til webstedet eller bruge nogen tjenester. Hvis disse vilkår for brug betragtes som et tilbud, er accepten udtrykkeligt begrænset til disse vilkår for brug.

Alle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til den nuværende butik, skal også være underlagt servicevilkårene. Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af brugsbetingelserne på denne side. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller erstatte dele af disse vilkår ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar regelmæssigt at tjekke denne side for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til webstedet, efter at vi har offentliggjort ændringer, udgør din accept af disse ændringer.

1 - ONLINE VILKÅR

Ved at acceptere disse vilkår for brug erklærer du, at du er mindst den lovlige myndighedsalder i din bopælsstat eller -provins, eller at du er myndig i din stat eller provins, og at du har givet os dit samtykke til at tillade evt. af dine mindreårige pårørende til at bruge denne hjemmeside.
Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål, og du må heller ikke, når du bruger tjenesten, overtræde nogen love i din jurisdiktion (inklusive, men ikke begrænset til, love om ophavsret).
Overfør ikke orme eller vira eller nogen kode af destruktiv karakter.
Overtrædelse eller overtrædelse af nogen af ​​vilkårene vil resultere i øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

2 - GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder os retten til at nægte at levere tjenester til nogen, uanset årsag og til enhver tid.
Du forstår, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og involvere (a) transmission over forskellige netværk; og (b) ændringer for at tilpasse og tilpasse tekniske krav til forbindende netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger er altid krypteret under netværkstransmission.
Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af tjenesten, brug af tjenesten eller adgang til tjenesten eller nogen kontakt på webstedet, hvorigennem tjenesten leveres, uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse. .
Overskrifterne, der bruges i denne aftale, er kun inkluderet for nemheds skyld og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse vilkår.

3 - NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG PRÆMIE FOR INFORMATION

Vi er ikke ansvarlige, hvis de oplysninger, der gøres tilgængelige på denne hjemmeside, ikke er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Materialet på denne hjemmeside er kun til generel information og bør ikke bruges eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere fuldstændige eller mere relevante informationskilder. Al tillid til materialet på denne hjemmeside er på eget ansvar.
Denne hjemmeside kan indeholde nogle historiske oplysninger. Historisk information er ikke nødvendigvis opdateret og er kun givet til reference. Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet på denne hjemmeside til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores hjemmeside. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores hjemmeside.

4 - ÆNDRINGER I SERVICE OG PRISER

Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.
Vi forbeholder os retten til at ændre eller afbryde tjenesten (eller enhver del eller indhold deraf) til enhver tid uden varsel til enhver tid.
Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for nogen ændring, prisændring, suspension eller opsigelse af Tjenesten.

5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)

Visse produkter eller tjenester kan være tilgængelige udelukkende online via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og må kun returneres eller ombyttes i overensstemmelse med returpolitikken.
Vi har gjort vores ydersteat vise farverne og billederne af vores produkter vist i butikken så præcist som muligt. Vi kan ikke garantere, at visningen af ​​enhver farve på din computerskærm vil være nøjagtig.
Vi forbeholder os retten, men har ingen forpligtelse, til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os retten til at begrænse mængden af ​​ethvert produkt eller service, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan ændres til enhver tid uden varsel, efter vores eget skøn. Vi forbeholder os retten til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud på et produkt eller en tjeneste, der tilbydes på denne hjemmeside, er ugyldige, hvor det er forbudt.
Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, informationer eller andre materialer købt eller opnået fra dig vil leve op til dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.

6 - Nøjagtighed af fakturerings- og kontooplysninger

Vi forbeholder os retten til at afvise ordrer, du afgiver hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer afgivet af eller under samme kundekonto, samme kreditkort og/eller ordrer med samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give dig besked ved at kontakte den e-mail-adresse og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, du har angivet, da ordren blev afgivet. Vi forbeholder os retten til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores mening ser ud til at være afgivet af forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse, kreditkortnummer og udløbsdato, så vi kan gennemføre transaktionerne og kontakte dig efter behov.

For mere information, se returpolitikken.

7 - EKSTRA VÆRKTØJ

Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger eller har kontrol eller input over.
Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er" og "som tilgængelige" uden garantier, repræsentationer eller betingelser af nogen art og uden support. Vi har ikke noget som helst ansvar på grund af eller relateret til din brug af tredjepartsværktøjer.
Enhver brug af dig af eventuelle valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, er på din egen risiko og eget skøn, og du bør sikre, at du er bekendt med og accepterer de vilkår og betingelser, hvorunder værktøjerne leveres af den(de) relevante tredjepartsudbyder(e) ). .
Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner via webstedet (inklusive frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og/eller tjenester er også underlagt disse brugsbetingelser.

8 - BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDSENDELSER

Hvis du indsender visse specifikke bidrag på vores anmodning (f.eks. konkurrencebidrag) eller uden en anmodning fra os, vil du indsende kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, uanset om det er online, via e-mail, pr. post eller på anden måde ( samlet, "Kommentarer"), accepterer du, at vi til enhver tid kan redigere, kopiere, udgive, distribuere, oversætte og på anden måde bruge kommentarer, du sender til os, uden begrænsninger. Vi er og skal ikke være forpligtet (1) til at opbevare kommentarer fortroligt; (2) at betale kompensation for eventuelle kommentarer; eller (3) at svare på eventuelle kommentarer.
Vi kan, men har ingen forpligtelse, til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi mener er ulovligt, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, obskønt eller på anden måde stødende eller krænker nogen parts intellektuelle ejendomsrettigheder eller disse vilkår. .
Du accepterer, at dine kommentarer ikke vil krænke nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærke, privatliv, personlighed eller andre personlige eller ejendomsretlige rettigheder. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke vil indeholde ærekrænkende eller på anden måde ulovligt, stødende eller uanstændigt materiale eller indeholde nogen computervirus eller anden ondsindet software, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside. Du må ikke bruge en falsk e-mailadresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af ​​eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for eventuelle kommentarer og nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og påtager os intet ansvar for eventuelle kommentarer indsendt af dig eller nogen tredjepart.

9 - PERSONOPLYSNINGER

Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butiken er underlagt vores privatlivspolitik. For at se Privatliv.

10 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG EMISSIONER

Nogle gange kan der være oplysninger på vores hjemmeside eller i Tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan være relateret til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktfragtomkostninger, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis oplysningerne på Tjenesten eller på et relateret websted er unøjagtige til enhver tid uden varsel (inklusive efter du har afgivet din ordre).
Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger om Tjenesten eller på noget relateret websted, inklusive men ikke begrænset til prisoplysninger, undtagen som krævet ved lov. Ingen specificeret opdaterings- eller opdateringsdato, der bruges i tjenesten eller på et relateret websted, bør tages for at angive, at enhver information i tjenesten eller på et relateret websted er blevet ændret eller opdateret.

11 - FORSKEL

I tilfælde af, at en bestemmelse i disse brugsbetingelser bestemmes at være ulovlig, ugyldig eller ikke håndhæves, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre kunne håndhæves i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og den ikke-håndhævende del skal anses for at være adskillelig fra disse servicevilkår, sådan bestemmelse påvirker ikke gyldigheden og håndhævelsen af ​​andre resterende bestemmelser.

12 - OPSIGELSE

Parternes forpligtelser og forpligtelser, der er pådraget før opsigelsesdatoen, skal til alle formål overleve efter opsigelsen af ​​denne aftale.
Disse vilkår for brug forbliver i kraft, medmindre og indtil de opsiges af dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse vilkår ved at give os besked om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du holder op med at bruge vores websted.
Hvis du efter vores eget skøn undlader, eller vi har mistanke om, at du har undladt at overholde nogen vilkår eller betingelse i disse vilkår for brug, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil forblive ansvarlig for alle beløb af årsag og dato for opsigelse; og/eller kan derfor nægte dig adgang til vores tjenester (eller en del heraf).

13 - HELE AFTALE

Undladelse af at udøve eller håndhæve nogen rettighed eller bestemmelse i disse vilkår for brug udgør ikke et afkald på en sådan rettighed eller bestemmelse.
Disse vilkår for brug og eventuelle retningslinjer eller driftsregler offentliggjort af os på denne hjemmeside eller i relation til tjenesten udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og regulerer din brug af tjenesten og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, kommunikationer og forslag . , hvad enten det er mundtligt eller skriftligt, mellem dig og os (herunder, men ikke begrænset til, tidligere versioner af Servicevilkårene).
Uklarheder i fortolkningen af ​​disse brugsbetingelser skal ikke fortolkes over for forfatteren.

14 - ÆNDRINGER AF VILKÅR FOR BRUG

Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af brugsbetingelserne på denne side.
Vi forbeholder os retten til efter vores eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse brugsbetingelser ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar regelmæssigt at tjekke vores hjemmeside for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted eller tjeneste, efter at vi har offentliggjort ændringer til disse vilkår for brug, udgør din accept af disse ændringer.

Spørgsmål om brugsbetingelserne skal sendes til os på salg@faelgkongen.dk